Să ai curajul să îți dorești mai mult

Să ai curajul să îți dorești mai mult

Fetița scriitoarei Celeste Northon a fost răpită în toiul nopții chiar din casa acesteia. Principalul suspect este chiar fostul său soț care pare să caute răzbunare pentru moartea copilului său. După tragica întâmplare, David a renunțat la meseria de medic și a intrat într-o sectă cu accente sataniste, care după primele investigații se pare că ar practica și sacrificiul uman.

Celeste Northon s-a căsătorit de curând cu Tom și își cresc împreună fiica. Celeste are aproape 40 de ani și până de curând considera că singura realizare în viața ei sunt cărțile de succes pe care le-a publicat. Ar fi vrut să fie ca sora ei Charlotte, să aibă un soț și un copil, să se simtă iubită și să aibă un loc al ei numit „acasă”.

Norocul nu fusese de partea ei la capitolul bărbați. Cu Mark a avut o relație intensă timp de cinci ani. Dar în sinea ei, a știut întotdeauna că nu va fi niciodată al ei. Era conștientă că nu își va lăsa soția, dar în sufletul ei spera la o minune.

Pe Tom l-a întâlnit când povestea cu Mark eșuase lamentabil, iar ea fugise să se refacă într-un sat de lângă Londra. Evident între ei exista atracție iar Celeste simțea alături de el siguranța pe care Mark nu era capabil să i-o ofere. 

Dar atitudinea ei a demonstrat că încă nu încheiase capitolul Mark. Și știind cum stau lucrurile cu ciorba reîncălzită, Celeste ajunge să regrete decizia luată. Nesigură pe ea și disperată să găsească iubirea, s-a aruncat în brațele lui David, un medic galant, frumușel și cu 8 ani mai tânăr. Era atât de convinsă că dragostea i-a apărut în sfârșit în cale, încât a acceptat să se căsătorească cu el, deși fosta lui soție aștepta un copil.

De aici a pornit tragedia. Copilul s-a născut mort, iar David, măcinat de vinovăție, o găsea responsabilă pe Celleste de pierderea bebelușului. Înnebunit, la propriu, de durere, a apucat-o pe căi greșite și acum era gata să plătească cu aceeași monedă.

Mi-a plăcut?

Da! O poveste care te prinde, o poveste actuală, în care sunt convinsă că se vor regăsi multe femei de carieră din zilele noastre. Ajunse spre 40 de ani, fără o familie, fără iubit, sunt împinse din disperare către decizii luate în pripă și evident dovedite greșite. Mai mult nu vă spun. Vă recomand să citiți și „Să aveți curajuș să vă doriți mai mult”.

Crartea o puteți cumpăra de aici

One Reply to “Să ai curajul să îți dorești mai mult”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.