Cine sunt copiii din România care au cântat alături de Nikos Vertis?

Cine sunt copiii din România care au cântat alături de Nikos Vertis?

Cor cu dor și Nikos Vertis

De ani de zile Nikos Vertis vine în România și de fiecare dată biletele la concertele lui se vând ca pâinea caldă. Cererea este atât de mare, încât organizatorii se simt nevoiți să suplimenteze spectacolele. Anul acesta, artistul și-a rezervat două seri pentru a fi alături de publicul din România pe care, așa cum declară mereu,  îl simte foarte apropiat de inima lui.

Recunosc că până aseară, nu știam mare lucru despre el. Nu îi cunoșteam piesele sau stilul muzical. Știam doar că e un cântăreț grec, foarte apreciat în lumea întreagă.

Printr-o întâmplare fericită, de data aceasta am ajuns și eu la concert. Ceea ce m-a uimit este că omul ăsta a facut spectacol numai prin vocea lui. Bine, au fost jocuri de lumini și reflectoare, dar cam atât. De la prima piesă. Nikos Vertis a cântat fără pauză aproape două ore. Și când spun fără pauză mă refer la interacțiunea lui cu publicul care a fost minimă, la aplauzele dintre melodii care nu durau mai mult decâteva secunde că începea următoarea piesă sau la lipsa instumentalului lăsat să curgă, fără voce.

COr cu dor

Eram învățată de la alte concerte cu aplauze prelungi între piese și cu glumițe presărate pe tot parcursul show-ului, momente care îi oferă artistului un mic repaos vocal.

La concertul lui, Vertis a făcut prima pauză după ce „a încercat” să cânte „Aseară ți-am luat basma” și a chemat pe scenă un cor de copii din România să îl ajute să ducă piesa la bun sfârșit. A fost o surpriză care a ridicat sala în picoare. Copiii de la Cor cu dor au umplut scena și au cântat acompaniați de artist și de bandul său.

Tot alături de Cor cu dor, a cântat și hitul „Thelo Na Me Nioseis” care a adus lacrimi de emoție în ochii fanilor.

Se vedea cu ochiul liber că între artiști și copii s-a creat o legătură frumoasă. Nikos Vertis nu i-a tratat nici măcar o secundă cu superioritatea vedetei internaționale. A râs cu ei, au învățat unii de la alții piese noi și au făcut poze împreună.

Cor cu dor și Tom Odell

Cor cu dor s-a înființat acum șase ani din pasiunea dirijoarei Teodora Jaworski pentru muzică. Corul a participat la multe concursuri, ultimul fiind chiar în Grecia, de unde copiii s-au întors cu premiul I.  Nikos Vertis nu este primul artist internațional care i-a invitatsă cânte alături de el. Copiii au avut onoarea de a cânta și la Arena Națională alături de artistul britanic. Tom Odell. Repertoriul lor include cântece românești și internaționale de toate genurile și pentru toate gusturile. Dacă doriți să vă delectați cu piesele lor, urmăriți-le activitatea pe facebook. (Cor cu dor).

One Reply to “Cine sunt copiii din România care au cântat alături de Nikos Vertis?”

  1. Ma bucur ca acesti tineri au apucat sa cante alaturi de unii dintre cei mai mari artisti ai momentului si sa isi promoveze talentul. Acestea sunt experiente care vor ramane in sufletele lor o viata intreaga si sper sa stea la baza muzicii de calitate pe care o vom asculta in viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.