5 superstiții de Dragobete

5 superstiții de Dragobete

24 februarie. O nouă ocazie de a spune „te iubesc”. De astă dată pe românește. Deși nu la același nivel cu Valentin, Dragobete a umplut și el tarabele de cadoașe romantice și rețelele sociale de mesaje siropoase. Dar pentru a avea noroc în dragoste tot anul, este oare suficient să oferim doar o atenție.  Sau trebuie să avem grijă și la alte lucruri, mai puțin lumești. Iată 5 superstiții pentru ziua de azi. Atenție la ultima ?

1. Un sărut pentru o viață

Tradiția spune că îndrăgostiții trebuie neapărat să se sărute în această zi, dacă vor să rămână împreună toată viața.

2.  Fără lacrimi

De DRAGOBETE , tradiția spune că nimeni nu trebuie să fie trist sau să plângă, deoarece așa va fi tot anul și va atrage ghinioanele asupra lui. Și cel mai grav este că dragostea îl va ocoli tot anul.

3. Liber la distracție

În schimb, toți îndrăgostiții trebuie să petreacă și să se veselască, pentru ca tot anul să le  meargă bine, să iubească și să fie iubiți.

4.  După el!

Dacă unei fete îi place de un anumit băiat, trebuie să facă orice să dea ochii cu el azi. Dacă nu îi iese, din păcate nu îi va „ieși” nici amorul cu flăcăul dorit.

5. Nu supărați doamnele

Atenție! Dacă doresc să aibă un an bun, bărbații nu trebuie să supere nicio femeie în ziua de azi. Alfel, va fi vai și amard e el ! Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.