MAMMA MIA!

MAMMA MIA!

O nuntă, o tavernă pe o insulă grecească și…trei tați. O relație mamă-fiică emoționantă transpusă pe muzica trupei ABBA.

Sophie Sheridan se căsătorește peste 24 de ore. Un singur lucru îi lipsește. Toată viața și-a dorit să-și cunoască tatăl. Mama ei, Donna, nu i-a spus niciodată nimic despre el. Și acum e momentul să-l găsească. Zilele trecute, când cotrobăia prin lucruile mamei, a dat peste jurnalul ei din tinerețe. Donna scria despre aventurile ei cu trei bărbați, apăruți în viața ei cam în același timp cu perioada în care Sophie fusese concepută.

Așadar Sophie le-a trimis câte o invitație la nuntă celor trei potențiali tați și toți trei s-au întâlnit la taverna Donnei.

De aici începe intriga din prezent, care se îmbină cu poveștile din trecut, toate pe o coregrafie impecabilă. Melodiile celor de la ABBA sunt traduse în română și sunt perfect inserate îl linia narativă. Loredana a fost fantastică. La The Winner Takes it All sala era în picioare. Și Cornel Ilie a fost la înălțime. Iar cele două surori ale Donnei au fost pur și simplu savuroase.

Toate distribuțiile sunt pline de vedete: Loredana, Horia Brenciu, Aurelian Temișan, Cornel Ilie, Ecaterina Mladin, Anca Țurcașiu și Anca Sigartău.

loredana groza

Un spectacol sclipitor și la propriu și la figurat. Vi-l recomand cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.