Opera Copiilor

Opera Copiilor

Opera Comică pentru Copii își dorește să fie în continuare alături de voi! Așadar a pregătit o nouă supriză pentru cei mici. Dar și pentru cei mari :). S-a lansat aplicația Opera Copiilor care mută spectacolele de pe scenă, direct în casele voastre. Spectacole, emisiuni atractive și educative, activități care mai de care mai interesante. Și totul doar pentru 1 leu / zi.

Cu un leu/zi ajungem la un total de 30 de lei/lună. Adică prețul mediu al unui spectacol văzut în sală. În acest tarif intră nu numai spectacolele montate de Opera Comică pentru Copii ci și emisiuni și activități destinate copiilor. Mai exact, întreaga familie va avea acces la un conținut original de peste 2500 de minute de material filmat.

Aplicția Opera Copiilor este soluția ideală pentru a susține și a avea în continuare acces la producțiile Operei Cmice pentru Copii.

Mulți dintre dvs. și-au manifestat îngrijorarea față de viitorul teatrelor și instituțiilor culturale din România pentru următoarea perioadă. Opera Comică pentru Copii își dorește să se întâlească cu bine cu micii săi spectatori dar să le fie alături și în timpul petrecut acasă.

Acum este momentul să îi susținem ca să ne poată susține și ei în continuare.

În curând aplicația va fi disponibilă și pe AppStore și GooglePlay.

Pentru abonamente și oferte click aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.